Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Påarp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Påarp

Påarp är en charmig ort i Helsingborgs kommun, känd för sitt lugna tempo och trevliga grannskap. Med närheten till både staden och naturen, erbjuder Påarp sina invånare det bästa av två världar. Många väljer Påarp för dess närhet till arbetsmöjligheter och sköna fritidsaktiviteter. För de som bor i Påarp och har en hektisk vardag, kan en matkasse med hemleverans vara en stor hjälp. Matkassarna.se är hemsidan där du snabbt och enkelt jämför alla leverantörer av matkassar i Sverige, inklusive de som levererar direkt hem till Påarp. Hos oss kan du få en överblick över olika alternativ, med allt från betyg, utbud och priser till leveranstider, kostnad per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Upptäck matkassar i Påarp

På matkassarna.se presenterar vi dig för en användarvänlig guide för att hitta den matkasse som passar just din livsstil i Påarp. Vi förstår att varje hushåll har sina egna behov och preferenser. Därför har vi gjort det lätt för dig att jämföra olika matkassetjänster utifrån faktorer som är viktiga för dig. Så här underlättar vi för Påarps invånare att välja rätt matkasse:

 • Sök bland matkasseleverantörer som levererar till ditt område.
 • Begär information om det totala priset inklusive hemleverans.
 • Kolla in leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

Förutom att presentera de olika alternativen hjälper vi dig även genom att dela med oss av några tips på vad som är bra att tänka på innan du beställer en matkasse:

 • Antal personer i hushållet: Se till att matkassen matchar storleken på ditt hushåll.
 • Antal middagar: Bestäm hur många middagar du vill ha inkluderat i veckan.
 • Budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi.
 • Kvalitet och variation: Titta på utbudet av recept och råvaror för att se till att det passar dina smakpreferenser och kvalitetskrav.

I Påarp kan du alltså enkelt hitta en matkasse som gör vardagen bekvämare. Besök matkassarna.se för att börja din resa mot enklare och godare måltider levererade direkt hem till dörren. Vi är här för att hjälpa varje steg på vägen!