Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Pajala

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Pajala

Pajala är en liten och charmig tätort i Norrbottens län, belägen i det natursköna, norra Lappland. Med sin unika plats i den arktiska regionen, är Pajala känd för sin midnattssol under sommarmånaderna och det magiska norrskenet under de mörka vintertimmarna. Livet här präglas av närheten till naturen och en stark gemenskap där traditioner värdesätts. För de som bor i Pajala och söker bekvämligheten av hemlevererad mat finns nu även möjligheten att beställa matkassar online som levereras direkt till dörren. Genom vår tjänst matkassarna.se kan invånare i Pajala enkelt hitta olika leverantörer som erbjuder denna service, anpassat för stadens lugna tempo.

Hitta matkasse med hemleverans i Pajala

Bor du i Pajala och vill förenkla vardagen? På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov. Genom att titta i listan här ovan kan du få information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna. Vi har samlat allt på ett ställe för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Tänk på hur många som kommer att äta från matkassen.
  • Antal middagar: Hur ofta vill du laga mat med din matkasse? Välj antal middagar därefter.
  • Budget: Jämför priser mellan olika matkassar för att se vilken som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra kunder tycker om leverantören på oberoende bedömningswebbplatser.
  • Recept: Se till att antalet recept och mångfalden av maten matchar dina kulinariska preferenser.