Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Partille

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Partille

Partille är en mysig kommun öster om Göteborg med gröna områden och närhet till både stadsliv och natur. Det är ett omtyckt område för familjer och ligger bra till med både bussar och tåg. I Partille finns det fina möjligheter att leva ett hälsosamt liv med tillgång till friluftsliv och bra matvanor. För de som vill förenkla sin vardag eller bara testa något nytt finns nu chansen att få hemleverans av matkassar, direkt till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Partille. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds för att hitta det som passar just din smak och dina behov.

Hitta rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse är både praktiskt och kan vara ett spännande sätt att upptäcka nya recept. För att du ska hitta den matkasse som passar dig bäst kan du fundera över några saker:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Er budget – vad känner ni att ni är villiga att betala för bekvämligheten och matkvaliteten?
  • Läs recensioner och se efter företagets betyg på sidor som Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal och mångfald av recept som matkassen innehåller, för att se till att det finns variation och passar era matpreferenser.

Gå till vår hemsida och använd de verktyg vi erbjuder för att enkelt hitta en matkasse som levereras till Partille. Vi på matkassarna.se är här för att göra din sökning efter den perfekta matkassen så enkel och tydlig som möjligt. Lycka till!