Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Partille

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Partille

Partille är en mysig kommun öster om Göteborg med gröna områden och närhet till både stadsliv och natur. Det är ett omtyckt område för familjer och ligger bra till med både bussar och tåg. I Partille finns det fina möjligheter att leva ett hälsosamt liv med tillgång till friluftsliv och bra matvanor. För de som vill förenkla sin vardag eller bara testa något nytt finns nu chansen att få hemleverans av matkassar, direkt till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Partille. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds för att hitta det som passar just din smak och dina behov.

Hitta rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse är både praktiskt och kan vara ett spännande sätt att upptäcka nya recept. För att du ska hitta den matkasse som passar dig bäst kan du fundera över några saker:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Er budget – vad känner ni att ni är villiga att betala för bekvämligheten och matkvaliteten?
  • Läs recensioner och se efter företagets betyg på sidor som Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal och mångfald av recept som matkassen innehåller, för att se till att det finns variation och passar era matpreferenser.

Gå till vår hemsida och använd de verktyg vi erbjuder för att enkelt hitta en matkasse som levereras till Partille. Vi på matkassarna.se är här för att göra din sökning efter den perfekta matkassen så enkel och tydlig som möjligt. Lycka till!