Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Piteå

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Piteå

Piteå är en charmig stad belägen vid kusten i Norrbottens län, där floden Pite älv möter Bottenviken. Med sin vackra natur, vitsträckta sandstränder, och livliga småstadskänsla lockar Piteå besökare året om. För de boende erbjuder staden inte bara skönhet och kultur, utan också praktiska lösningar för en upptagen vardag, som hemleverans av matkassar. Att hitta rätt matkasse som passar din livsstil och behov kan göra din vardag enklare och sundare, samtidigt som du får upptäcka nya spännande recept.

Så hittar du din matkasse i Piteå

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar just till Piteå. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, familjekassar eller snabblagade måltider, så kan du hitta det här. På vår sida kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig och din familj, bör du fundera på följande saker:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen?
  • Middagar per vecka: Hur många kvällar vill du att matkassen ska räcka till?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Betyg: Leta efter leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Fundera på om du vill ha mycket variation eller några få utvalda och beprövade recept.

Att välja rätt matkasse är personligt och kan bero på många olika faktorer, men oavsett vad du letar efter kan du förlita dig på att matkassarna.se gör det enklare för dig. Börja ditt sökande hos oss och upptäck de bekväma och smakrika måltidslösningar som finns att få levererade direkt till ditt hem i Piteå.