Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Piteå

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Piteå

Piteå är en charmig stad belägen vid kusten i Norrbottens län, där floden Pite älv möter Bottenviken. Med sin vackra natur, vitsträckta sandstränder, och livliga småstadskänsla lockar Piteå besökare året om. För de boende erbjuder staden inte bara skönhet och kultur, utan också praktiska lösningar för en upptagen vardag, som hemleverans av matkassar. Att hitta rätt matkasse som passar din livsstil och behov kan göra din vardag enklare och sundare, samtidigt som du får upptäcka nya spännande recept.

Så hittar du din matkasse i Piteå

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar just till Piteå. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, familjekassar eller snabblagade måltider, så kan du hitta det här. På vår sida kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig och din familj, bör du fundera på följande saker:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen?
  • Middagar per vecka: Hur många kvällar vill du att matkassen ska räcka till?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Betyg: Leta efter leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Fundera på om du vill ha mycket variation eller några få utvalda och beprövade recept.

Att välja rätt matkasse är personligt och kan bero på många olika faktorer, men oavsett vad du letar efter kan du förlita dig på att matkassarna.se gör det enklare för dig. Börja ditt sökande hos oss och upptäck de bekväma och smakrika måltidslösningar som finns att få levererade direkt till ditt hem i Piteå.