Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Pixbo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Pixbo

Pixbo är en charmig plats som ligger naturskönt i Mölndals kommun, strax utanför Göteborg. Här kan invånarna njuta av både stadens närhet och landsbygdens fridfullhet. För de som bor i Pixbo och letar efter ett smidigt sätt att få hem god och näringsrik mat erbjuder vi på matkassarna.se en hjälpande hand. Vi jämför olika typer av matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dörren i Pixbo. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, snabblagade rätter eller gastronomiska upplevelser, kan du genom vår tjänst enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se förstår vi att det kan vara en djungel att hitta rätt bland matkassar. Därför gör vi det enkelt för dig som bor i Pixbo att välja en leverantör genom att ge en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även se pris per portion och vilka aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Vi listar olika typer av matkassar så att du kan välja den som bäst matchar din livsstil och smak.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande:

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
  • Budget: Se till att välja en matkasse som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg: Läs recensioner och företagets betyg på Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal recept: Kontrollera hur många och vilka typer av recept som ingår för att tillgodose din mångfald och kompetens i köket.

Med dessa tips och vår översiktliga jämförelsetjänst på matkassarna.se, är du väl rustad att hitta den matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Välkommen att utforska dina alternativ och börja njuta av härliga måltider med minimal planering!