Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Pixbo

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Pixbo

Pixbo är en charmig plats som ligger naturskönt i Mölndals kommun, strax utanför Göteborg. Här kan invånarna njuta av både stadens närhet och landsbygdens fridfullhet. För de som bor i Pixbo och letar efter ett smidigt sätt att få hem god och näringsrik mat erbjuder vi på matkassarna.se en hjälpande hand. Vi jämför olika typer av matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dörren i Pixbo. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, snabblagade rätter eller gastronomiska upplevelser, kan du genom vår tjänst enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se förstår vi att det kan vara en djungel att hitta rätt bland matkassar. Därför gör vi det enkelt för dig som bor i Pixbo att välja en leverantör genom att ge en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även se pris per portion och vilka aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Vi listar olika typer av matkassar så att du kan välja den som bäst matchar din livsstil och smak.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande:

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
  • Budget: Se till att välja en matkasse som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg: Läs recensioner och företagets betyg på Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal recept: Kontrollera hur många och vilka typer av recept som ingår för att tillgodose din mångfald och kompetens i köket.

Med dessa tips och vår översiktliga jämförelsetjänst på matkassarna.se, är du väl rustad att hitta den matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Välkommen att utforska dina alternativ och börja njuta av härliga måltider med minimal planering!