Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rabbalshede

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rabbalshede

Rabbalshede är en liten ort i Tanums kommun, belägen i det natursköna landskapet Bohuslän på västkusten. Med sin närhet till både hav och skog erbjuder platsen en fantastisk kombination av lugn och vacker natur. För dig som bor här och önskar en förenklad vardag kan en matkasse med hemleverans vara ett utmärkt val. Det innebär att du får alla ingredienser du behöver för att laga smakfulla måltider levererat rakt till din dörr, utan att du behöver spendera tid på matplanering eller att gå till butiken.

Upptäck matkasseleverantörer i Rabbalshede

Hos oss på matkassarna.se, kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Rabbalshede. Du hittar information som hjälper dig att göra det bästa valet för just dina behov och preferenser. Vi ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips att tänka på innan du beställer

  • Beräkna hur många personer i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Fundera över hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Se över er budget och vad ni är villiga att spendera på matkassen.
  • Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Titta på hur många olika recept matkassen innehåller, så att variationen passar er.

När du väljer din matkasse är det viktigt att reflektera över dessa punkter för att hitta en service som passar just din livsstil och dina behov. På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj i Rabbalshede!