Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rabbalshede

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rabbalshede

Rabbalshede är en liten ort i Tanums kommun, belägen i det natursköna landskapet Bohuslän på västkusten. Med sin närhet till både hav och skog erbjuder platsen en fantastisk kombination av lugn och vacker natur. För dig som bor här och önskar en förenklad vardag kan en matkasse med hemleverans vara ett utmärkt val. Det innebär att du får alla ingredienser du behöver för att laga smakfulla måltider levererat rakt till din dörr, utan att du behöver spendera tid på matplanering eller att gå till butiken.

Upptäck matkasseleverantörer i Rabbalshede

Hos oss på matkassarna.se, kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Rabbalshede. Du hittar information som hjälper dig att göra det bästa valet för just dina behov och preferenser. Vi ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips att tänka på innan du beställer

  • Beräkna hur många personer i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Fundera över hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Se över er budget och vad ni är villiga att spendera på matkassen.
  • Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Titta på hur många olika recept matkassen innehåller, så att variationen passar er.

När du väljer din matkasse är det viktigt att reflektera över dessa punkter för att hitta en service som passar just din livsstil och dina behov. På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj i Rabbalshede!