Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Matkomfort i Ragunda

Kockförberedda matkassar
Matkomfort logga
★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Pris

550-2495kr

Middagar

3-4 rätter

Personer

1-8 st

Per portion

59-197 kr st

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ragunda

Ragunda är en vacker plats i Jämtlands län med en rik natur och kulturhistoria. Här kan besökare njuta av storslagen natur och sevärdheter som till exempel det kända Thailändska paviljongen, ett minne från 1897 års världsutställning. För de som bor i Ragunda kan det vara praktiskt att få matvaror levererade direkt till dörren, och därför erbjuder vi på matkassarna.se en jämförelsetjänst för att enkelt hitta en matkasse som passar varje unik vardag.

hitta din matkasse

På matkassarna.se, kan du som bor i Ragunda hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem. Vi hjälper dig att jämföra olika alternativ utifrån betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, eventuella rabattkoder, och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer

 • Tänk på hur många personer ni är som ska äta av matkassen.
 • Fundera över antalet middagar du vill ska ingå varje vecka.
 • Anpassa beställningen efter er budget.
 • Kolla upp leverantörens betyg på till exempel Trustpilot.
 • Se över antal och variation av recept som medföljer.

Med dessa tips i åtanke kan du på vår hemsida enkelt välja en matkasse som passar just dina behov och få den levererad hem till ditt kök i Ragunda. Genom att jämföra olika leverantörer säkerställer du att du får både god mat och bra service, allt anpassat efter just dina förutsättningar och önskemål.