Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rånäs

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rånäs

Rånäs är en mysig plats som ligger i Roslagen i Norrtälje kommun, omringad av vacker natur och rika möjligheter till friluftsliv. Orten erbjuder inte bara stillhet och avkoppling utan även närheten till Rånäs slott, en historisk pärla som lockar besökare med sin charm. För de som bor i Rånäs och vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår jämförelsesajt, matkassarna.se, kan du som bor i Rånäs lätt hitta en leverantör som passar just dina behov. Vi listar olika alternativ, ger dig en överblick över priser och erbjuder all den information du behöver för att kunna göra ett välgrundat val.

Upptäck matkasseleverantörer i Rånäs

För dig som söker efter bekvämligheten att få matkassar levererade hem till dig i Rånäs, har vi på matkassarna.se samlat alla leverantörer som betjänar området. Här kan du snabbt jämföra olika företags betyg, utforska deras utbud, och se priserna för att hitta det bästa alternativet. Vi listar även pris per portion och eventuella rabattkoder som är aktuella, så att du kan spara pengar på ditt köp. Dessutom kan du lätt se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske specialkost.

Tips innan du beställer

  • Anpassa din matkasse efter antalet personer i hushållet.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Sätt en budget för hur mycket du vill spendera på matkassar.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för kundomdömen.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår i matkassen.

Gör din vardag enklare och njut av goda och näringsrika måltider utan besväret att planera och handla – allt medan du stödjer leveranser till det natursköna Rånäs. Börja din sökning hos oss på matkassarna.se och hitta matkassen som passar just dig och din livsstil perfekt!