Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rånäs

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rånäs

Rånäs är en mysig plats som ligger i Roslagen i Norrtälje kommun, omringad av vacker natur och rika möjligheter till friluftsliv. Orten erbjuder inte bara stillhet och avkoppling utan även närheten till Rånäs slott, en historisk pärla som lockar besökare med sin charm. För de som bor i Rånäs och vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår jämförelsesajt, matkassarna.se, kan du som bor i Rånäs lätt hitta en leverantör som passar just dina behov. Vi listar olika alternativ, ger dig en överblick över priser och erbjuder all den information du behöver för att kunna göra ett välgrundat val.

Upptäck matkasseleverantörer i Rånäs

För dig som söker efter bekvämligheten att få matkassar levererade hem till dig i Rånäs, har vi på matkassarna.se samlat alla leverantörer som betjänar området. Här kan du snabbt jämföra olika företags betyg, utforska deras utbud, och se priserna för att hitta det bästa alternativet. Vi listar även pris per portion och eventuella rabattkoder som är aktuella, så att du kan spara pengar på ditt köp. Dessutom kan du lätt se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske specialkost.

Tips innan du beställer

  • Anpassa din matkasse efter antalet personer i hushållet.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Sätt en budget för hur mycket du vill spendera på matkassar.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för kundomdömen.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår i matkassen.

Gör din vardag enklare och njut av goda och näringsrika måltider utan besväret att planera och handla – allt medan du stödjer leveranser till det natursköna Rånäs. Börja din sökning hos oss på matkassarna.se och hitta matkassen som passar just dig och din livsstil perfekt!