Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rättvik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rättvik

Rättvik är en vacker stad känd för sin djupa folkmusiktradition och vackra natur, inklusive den långa bryggan ut i Siljan och de anrika dalahästarna. Med sina pittoreska omgivningar och många årliga evenemang som lockar besökare från när och fjärran, är det en plats som värnar om kultur och gemenskap. För dem som bor här, eftersträvar en praktisk och bekväm vardag kan en matkasse med hemleverans vara en utmärkt lösning. Vi på matkassarna.se har samlat information om olika matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr i Rättvik. Hos oss kan du enkelt jämföra leverantörers betyg, utbud, priser och mycket mer för att hitta en matkasse som passar just dina behov och din smak.

Matkassar till Rättvik

Vi på matkassarna.se förstår att varje person har unika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat allt du behöver för att göra det bästa valet av matkasse i Rättvik. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, barnvänliga recept eller enklare vardagsmiddagar, kan du hitta en tjänst som passar dig. På vår sida kan du se vilka matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område, och du kan läsa om vad andra kunder har sagt om dem. Dessutom kan du enkelt jämföra pris per portion och dra nytta av aktuella rabattkoder.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Tänk på hur många som ska äta från matkassen. Finns det alternativ för både små och stora hushåll?
  • Antal middagar: Hur ofta äter ni hemma? Välj en matkasse som matchar antalet middagar ni planerar att laga varje vecka.
  • Budget: Bestäm hur mycket du kan och vill spendera på mat varje vecka och välj en matkasse som passar din budget.
  • Betyg: Se vad andra kunder tycker genom att läsa betyg och recensioner på exempelvis Trustpilot.
  • Recept: Kolla att du gillar recepten. Det finns ofta olika matkassar med olika teman och stilar på matlagning.