Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rättvik

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rättvik

Rättvik är en vacker stad känd för sin djupa folkmusiktradition och vackra natur, inklusive den långa bryggan ut i Siljan och de anrika dalahästarna. Med sina pittoreska omgivningar och många årliga evenemang som lockar besökare från när och fjärran, är det en plats som värnar om kultur och gemenskap. För dem som bor här, eftersträvar en praktisk och bekväm vardag kan en matkasse med hemleverans vara en utmärkt lösning. Vi på matkassarna.se har samlat information om olika matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr i Rättvik. Hos oss kan du enkelt jämföra leverantörers betyg, utbud, priser och mycket mer för att hitta en matkasse som passar just dina behov och din smak.

Matkassar till Rättvik

Vi på matkassarna.se förstår att varje person har unika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat allt du behöver för att göra det bästa valet av matkasse i Rättvik. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, barnvänliga recept eller enklare vardagsmiddagar, kan du hitta en tjänst som passar dig. På vår sida kan du se vilka matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område, och du kan läsa om vad andra kunder har sagt om dem. Dessutom kan du enkelt jämföra pris per portion och dra nytta av aktuella rabattkoder.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Tänk på hur många som ska äta från matkassen. Finns det alternativ för både små och stora hushåll?
  • Antal middagar: Hur ofta äter ni hemma? Välj en matkasse som matchar antalet middagar ni planerar att laga varje vecka.
  • Budget: Bestäm hur mycket du kan och vill spendera på mat varje vecka och välj en matkasse som passar din budget.
  • Betyg: Se vad andra kunder tycker genom att läsa betyg och recensioner på exempelvis Trustpilot.
  • Recept: Kolla att du gillar recepten. Det finns ofta olika matkassar med olika teman och stilar på matlagning.