Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Rävlanda

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Rävlanda

Rävlanda är en trivsam liten plats i Härryda kommun, belägen i Västra Götalands län. Denna idylliska ort är omgiven av vacker natur som inbjuder till friluftsliv och avkoppling. Att leva i Rävlanda innebär att många upplever den småstadskänslan samtidigt som storstaden Göteborg ligger endast en kort bilresa bort. För de som bor i Rävlanda och önskar enkelhet i vardagen finns möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren, vilket gör att tiden som annars skulle spenderas på matinköp kan användas till att njuta av det omgivande landskapet eller andra aktiviteter.

Finn din matkasse i Rävlanda

Vi på Matkassarna.se hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj direkt till hemmet i Rävlanda. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer med hemleverans i området. Du ser tydligt vad varje leverantör har att erbjuda genom att titta på viktiga punkter som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds, oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lågkalori-matkassar.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera över några saker. Tänk på hur många ni är i hushållet och hur många middagar ni vill ha ingående i kassen. Det är också viktigt att ha en uppfattning om er budget och att ta en titt på företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder säger om tjänsten. Gör också en bedömning av antalet recept – vill du ha en ny spännande rätt varje dag eller föredrar du färre nya recept och möjlighet till rester? Alla dessa faktorer spelar in för att du ska hitta en matkasse som passar just din vardag och dina behov.

Med Matkassarna.se blir valet av matkasse i Rävlanda enkelt och smidigt. Vi ser till att du kan göra ett informerat beslut som passar just din livsstil. Besök oss och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och hälsosam mat levererad rakt till din dörr.