Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Resö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Resö

Resö är en vacker ö belägen vid den svenska västkusten, känt för sin pittoreska natur och lugna atmosfär. Ön bjuder in till avkoppling med sin enastående kustlinje, där havet och skärgården spelar huvudrollerna. För dem som bor här, erbjuder livet en balans mellan det lugna småsamhällets charm och närheten till större städer. För matälskare som bor på Resö, finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar vilket förenklar vardagspusslet samtidigt som det inspirerar till nya smakupplevelser.

Välkommen till matkassarna.se

På vår webbplats, matkassarna.se, gör vi det lätt för dig som bor på Resö att hitta rätt matkasse med hemleverans. Vi jämför olika leverantörer som levererar just till din ö, så att du kan välja den som passar dig bäst. Hos oss kan du snabbt få en överblick över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer

  • Ta reda på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha per vecka.
  • Sätt en budget för att veta vilken prisnivå du är bekväm med.
  • Läs omdömen på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Titta på antalet recept som ingår för att säkerställa variation i din matlagning.

När du har beaktat dessa aspekter, är du väl förberedd för att göra ett genomtänkt val av matkasse. Glöm inte att du på vår sajt enkelt kan jämföra olika alternativ för att hitta en som passar just din smak och livsstil. Vare sig du söker efter inspiration till vardagsmiddagarna eller önskar mer tid till att njuta av Resös vackra omgivningar, kan en matkasse vara en praktisk och smakfull lösning.