Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rimbo

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rimbo

Rimbo är en charmig tätort i Norrtälje kommun, belägen i hjärtat av Roslagen. Här finns en närhet till både natur och kultur, och staden växer ständigt med nya invånare. Trots sin lilla storlek erbjuder Rimbo en mångsidig vardag med tillgång till butiker, skolor och fritidsaktiviteter. För de som värderar enkelhet och kvalitet i sin vardagsmatlagning är möjligheten till hemleverans av matkassar ett välkommet inslag. På matkassarna.se har vi samlat alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Rimbo, för att du enkelt ska kunna välja den matkasse som passar just dina behov.

Matkasse leverantörer i Rimbo

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta en matkasse som levereras direkt hem till din dörr i Rimbo. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuell rabattkod. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du är ute efter vegetariskt, ekologiskt, eller något annat specialsnitt.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på för att få bästa möjliga upplevelse och mat som passar just din situation:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många måltider vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Vilken matkasse passar in i din ekonomi?
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp vad andra kunder har sagt om matkassen och företaget.
  • Recept: Fundera över hur många nya recept du är villig att testa på en vecka.

Genom att ta dessa aspekter i beaktning kan du göra ett välgrundat val som förenklar din matlagning och berikar din middagstid. Gå igenom vårt omfattande urval på matkassarna.se och hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Rimbo idag!