Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Robertsfors

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Robertsfors

Robertsfors är en charmig liten ort i Västerbotten som erbjuder både vacker natur och en lugn livsstil. Med sina natursköna omgivningar nära kusten och de djupa skogarna är det en plats som lockar både de som söker stillhet och de som vill ha tillgång till friluftsaktiviteter. Samhället är känt för sitt rika kulturarv, och många hantverkstraditioner hålls vid liv här. Trots sin lilla storlek finns det bra service och gemytliga lokala butiker. För de som bor i Robertsfors och önskar en enklare vardag med mer tid för familj och hobbies kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning.

Hitta matkasse i Robertsfors

matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Robertsfors. Vi har samlat allt du behöver veta för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov. Hos oss får du en överskådlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket och vill ha en kost anpassad för det.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur stor din familj är och välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Besluta hur många middagar ni vill ha i veckan från matkassen.
  • Sätt en budget så att matkassen passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över utbudet av recept och välj en leverantör som erbjuder maträtter som du och din familj kommer tycka om.

Vårt mål är att göra din vardag enklare och din matlagning roligare. Med några klick kan du alltså hitta en matkasse som gör att du får mer tid över till annat, samtidigt som du kan njuta av goda och varierande middagar varje dag. Välkommen till matkassarna.se och börja din resa mot en enklare matvardag idag!