Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Robertsfors

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Robertsfors

Robertsfors är en charmig liten ort i Västerbotten som erbjuder både vacker natur och en lugn livsstil. Med sina natursköna omgivningar nära kusten och de djupa skogarna är det en plats som lockar både de som söker stillhet och de som vill ha tillgång till friluftsaktiviteter. Samhället är känt för sitt rika kulturarv, och många hantverkstraditioner hålls vid liv här. Trots sin lilla storlek finns det bra service och gemytliga lokala butiker. För de som bor i Robertsfors och önskar en enklare vardag med mer tid för familj och hobbies kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning.

Hitta matkasse i Robertsfors

matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Robertsfors. Vi har samlat allt du behöver veta för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov. Hos oss får du en överskådlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket och vill ha en kost anpassad för det.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur stor din familj är och välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Besluta hur många middagar ni vill ha i veckan från matkassen.
  • Sätt en budget så att matkassen passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över utbudet av recept och välj en leverantör som erbjuder maträtter som du och din familj kommer tycka om.

Vårt mål är att göra din vardag enklare och din matlagning roligare. Med några klick kan du alltså hitta en matkasse som gör att du får mer tid över till annat, samtidigt som du kan njuta av goda och varierande middagar varje dag. Välkommen till matkassarna.se och börja din resa mot en enklare matvardag idag!