Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Romelanda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Romelanda

Romelanda är en charmig ort belägen i Kungälvs kommun, nära Göteborgs norra utkant i Västra Götalands län. Kännetecknande för området är dess gröna landskap och småortskänsla, vilket gör det till en trivsam plats för både boende och besökare. För de som letar efter smidigheten av att få hemleverans av matkassar finns det nu goda nyheter. På matkassarna.se kan invånare i Romelanda enkelt hitta ett urval av leverantörer som erbjuder just detta. Vi på matkassarna.se har som mål att göra din vardag lite enklare genom att samla all information du behöver för att kunna välja den matkasse som passar just dina behov och önskemål.

hitta din matkasse i Romelanda

Vill du spara tid och samtidigt njuta av goda och näringsrika måltider? På vår webbplats hittar du en översiktlig lista som hjälper dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Romelanda. Vi presenterar viktig information såsom betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion samt eventuell aktuell rabattkod. Du kan även se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska, ekologiska, barnvänliga eller snabblagade alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det bra att fundera på några saker. Tänk på att välja en matkasse baserat på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka du önskar. Det är också viktigt att ha en uppfattning om er budget för att hitta ett alternativ som passar ekonomiskt. För att vara säker på att du väljer ett pålitligt företag kan det vara värt att kika på deras betyg på Trustpilot. Slutligen, kolla igenom utbudet av antal recept som ingår så att det matchar din vilja till variation och ny matinspiration.