Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ronneby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ronneby

Ronneby, känd som Brunnsparkens stad, är en vacker plats i Blekinge län, fylld med gröna skogar och flödande vatten. Staden har en härlig blandning av natur och kultur, med parker där man kan promenera och koppla av. För de som bor i Ronneby och vill förenkla sin vardag genom att få god mat levererad direkt till dörren finns nu flera tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans.

Hitta din matkasse i Ronneby

Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Ronneby. På vår sida kan du enkelt få en överblick över de mest viktiga kriterierna som betyg, utbud, priser och leveransalternativ för just din ort. Dessutom kan du se priset per portion och eventuella rabattkoder som finns tillgängliga för att göra ditt val både lättare och mer ekonomiskt. Vi listar olika typer av matkassar, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske vill testa på nya maträtter med spännande recept.

Tips innan du beställer

  • Se över antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Gå igenom er budget för att se vilken tjänst som passar bäst ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för kundomdömen och erfarenheter.
  • Ta en titt på antallet recept som ingår och varierar dem efter smak och intresse.

När du väljer matkasse är det även bra att tänka på vad som passar just din livsstil. Med varierande matkassar kan du upptäcka nya favoriträtter och samtidigt minska matkostnaderna och matsvinnet. Genom att leverera maten direkt hem till er i Ronneby, kan dessa tjänster också ge mer tid över till familj, vänner och andra aktiviteter du gillar. Se över våra listor och hitta en matkasse som förenklar din vardag!