Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ronneby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ronneby

Ronneby, känd som Brunnsparkens stad, är en vacker plats i Blekinge län, fylld med gröna skogar och flödande vatten. Staden har en härlig blandning av natur och kultur, med parker där man kan promenera och koppla av. För de som bor i Ronneby och vill förenkla sin vardag genom att få god mat levererad direkt till dörren finns nu flera tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans.

Hitta din matkasse i Ronneby

Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Ronneby. På vår sida kan du enkelt få en överblick över de mest viktiga kriterierna som betyg, utbud, priser och leveransalternativ för just din ort. Dessutom kan du se priset per portion och eventuella rabattkoder som finns tillgängliga för att göra ditt val både lättare och mer ekonomiskt. Vi listar olika typer av matkassar, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske vill testa på nya maträtter med spännande recept.

Tips innan du beställer

  • Se över antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Gå igenom er budget för att se vilken tjänst som passar bäst ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för kundomdömen och erfarenheter.
  • Ta en titt på antallet recept som ingår och varierar dem efter smak och intresse.

När du väljer matkasse är det även bra att tänka på vad som passar just din livsstil. Med varierande matkassar kan du upptäcka nya favoriträtter och samtidigt minska matkostnaderna och matsvinnet. Genom att leverera maten direkt hem till er i Ronneby, kan dessa tjänster också ge mer tid över till familj, vänner och andra aktiviteter du gillar. Se över våra listor och hitta en matkasse som förenklar din vardag!