Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rönninge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rönninge

Rönninge är en charmig tätort i Salem kommun, som ligger i Stockholms län. Med sin närhet till naturen och Mälaren erbjuder orten en lugn och familjevänlig miljö. Men även om Rönninge präglas av sina gröna områden och vatten, har invånarna lika vardagsbehov som i större städer. För de som vill ha det enkelt och bekvämt i sin hektiska vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Rönninge, så att du som bor här enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov och livsstil.

Finn matkassar i Rönninge

Välkommen till matkassarna.se! Vi är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Oavsett om du söker en matkasse för att spara tid, äta hälsosammare eller kanske testa nya smaker, så hittar du enkelt leverantörer som levererar till just Rönninge. På vår webbplats kan du snabbt få en översikt över viktiga aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuell rabattkod, samt typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse du ska beställa hem, finns det några saker du bör fundera på:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår i matkassen.
  • Er budget och hur mycket ni är villiga att spendera.
  • Matkasseföretagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antalet och variationen av recept som matkassen erbjuder.

Att tänka på dessa punkter kan hjälpa dig att hitta en matkasse som inte bara passar dina smakpreferenser utan som också passar din vardag och ekonomi. Så vad väntar du på? Utforska vårt utbud och låt din matresa börja här hos oss på matkassarna.se.