Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rörö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rörö

Rörö är en vacker ö i Göteborgs norra skärgård som lockar med sin härliga natur och lugna atmosfär. Den är en del av Öckerö kommun och nås enkelt med färja från fastlandet. Livet på Rörö präglas av havet och de boende har nära till både fiske och fritidsaktiviteter som båtliv och vandring längs skärgårdens kust. Trots att det är en liten ö har Rörö en stark gemenskap och man kan hitta de flesta vardagliga bekvämligheter. För den som bor på Rörö och vill förenkla matinköpen är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem på Rörö.

Hitta rätt matkasse för dig

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att hitta den perfekta matkassen för ditt hushåll på Rörö. Vi jämför olika leverantörer så att du kan göra ett bra och passande val. Vill du få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion? Eller är du kanske intresserad av att veta vilka typer av matkassar som erbjuds och om det finns någon aktuell rabattkod att använda? All denna information, och mer därtill, hittar du här hos oss. Allt för att din matlagning ska bli så enkel och rolig som möjligt!

Några tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta från matkassen. Det finns ofta alternativ för allt från singelhushåll till stora familjer.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många gånger i veckan ni vill laga mat från matkassen. Det finns varianter för allt från ett par dagar till hela veckans middagar.
  • Budget: Sätt en budget för vad matkassen får kosta. Vi hjälper dig att jämföra priser för att hitta en kasse som passar just din plånbok.
  • Trustpilot-betyg: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och leveransen.
  • Antal recept: Bestäm dig för hur många nya recept du vill prova varje vecka. Matkassarna varierar i utbudet av nya rätter.

När du har en klar bild av dina önskemål är du redo att välja en matkasse som passar just dig. Här på matkassarna.se är det enkelt att jämföra och hitta den bästa matkasse-leverantören för just dig på Rörö!