Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rörö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rörö

Rörö är en vacker ö i Göteborgs norra skärgård som lockar med sin härliga natur och lugna atmosfär. Den är en del av Öckerö kommun och nås enkelt med färja från fastlandet. Livet på Rörö präglas av havet och de boende har nära till både fiske och fritidsaktiviteter som båtliv och vandring längs skärgårdens kust. Trots att det är en liten ö har Rörö en stark gemenskap och man kan hitta de flesta vardagliga bekvämligheter. För den som bor på Rörö och vill förenkla matinköpen är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem på Rörö.

Hitta rätt matkasse för dig

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att hitta den perfekta matkassen för ditt hushåll på Rörö. Vi jämför olika leverantörer så att du kan göra ett bra och passande val. Vill du få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion? Eller är du kanske intresserad av att veta vilka typer av matkassar som erbjuds och om det finns någon aktuell rabattkod att använda? All denna information, och mer därtill, hittar du här hos oss. Allt för att din matlagning ska bli så enkel och rolig som möjligt!

Några tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta från matkassen. Det finns ofta alternativ för allt från singelhushåll till stora familjer.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många gånger i veckan ni vill laga mat från matkassen. Det finns varianter för allt från ett par dagar till hela veckans middagar.
  • Budget: Sätt en budget för vad matkassen får kosta. Vi hjälper dig att jämföra priser för att hitta en kasse som passar just din plånbok.
  • Trustpilot-betyg: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och leveransen.
  • Antal recept: Bestäm dig för hur många nya recept du vill prova varje vecka. Matkassarna varierar i utbudet av nya rätter.

När du har en klar bild av dina önskemål är du redo att välja en matkasse som passar just dig. Här på matkassarna.se är det enkelt att jämföra och hitta den bästa matkasse-leverantören för just dig på Rörö!