Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rosersberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rosersberg

Rosersberg är en lugn ort i Sigtuna kommun, belägen i Stockholms län, som erbjuder sina besökare och invånare en lantlig charme bara en stenkast från huvudstaden. Här kan man njuta av den vackra naturen, besöka Rosersbergs slott, eller ta en promenad runt den pittoreska Mälaren. För de som bor i Rosersberg och vill förenkla sin vardag med en hälsosamt och smidigt matalternativ, finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar. På vår webbplats matkassarna.se kan besökarna hitta en ordentlig jämförelse av olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst rakt hem till dörren i Rosersberg.

Välj rätt matkasse för dig

På matkassarna.se presenterar vi en hjälpande hand för att du ska kunna hitta den perfekta matkassen just för dig och din familj. Med ett enkelt besök på vår hemsida kan du få en överblick över de leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Rosersberg. Du kan jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom ser du tydligt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder; oavsett om du är ute efter vegetariskt, familjevänligt, eller kanske lågkalori alternativ, finns det något för alla.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse är viktigt och det finns några saker att tänka på innan du bestämmer dig. Följande tips kan hjälpa dig att göra ett välgrundat val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar du önskar få i veckan.
  • Ha en budget i åtanke och jämför priser.
  • Kontrollera leverantörens betyg på Trustpilot för kundomdömen.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår.

När du har funderat över dessa punkter och jämfört dina alternativ på matkassarna.se, är du redo att enkelt och tryggt göra ditt val. Vi hoppas att vår tjänst gör din matlagningsupplevelse både roligare och enklare. Välkommen att utforska och finna din idealiska matkasse hos oss!