Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rosersberg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rosersberg

Rosersberg är en lugn ort i Sigtuna kommun, belägen i Stockholms län, som erbjuder sina besökare och invånare en lantlig charme bara en stenkast från huvudstaden. Här kan man njuta av den vackra naturen, besöka Rosersbergs slott, eller ta en promenad runt den pittoreska Mälaren. För de som bor i Rosersberg och vill förenkla sin vardag med en hälsosamt och smidigt matalternativ, finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar. På vår webbplats matkassarna.se kan besökarna hitta en ordentlig jämförelse av olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst rakt hem till dörren i Rosersberg.

Välj rätt matkasse för dig

På matkassarna.se presenterar vi en hjälpande hand för att du ska kunna hitta den perfekta matkassen just för dig och din familj. Med ett enkelt besök på vår hemsida kan du få en överblick över de leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Rosersberg. Du kan jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom ser du tydligt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder; oavsett om du är ute efter vegetariskt, familjevänligt, eller kanske lågkalori alternativ, finns det något för alla.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse är viktigt och det finns några saker att tänka på innan du bestämmer dig. Följande tips kan hjälpa dig att göra ett välgrundat val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar du önskar få i veckan.
  • Ha en budget i åtanke och jämför priser.
  • Kontrollera leverantörens betyg på Trustpilot för kundomdömen.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår.

När du har funderat över dessa punkter och jämfört dina alternativ på matkassarna.se, är du redo att enkelt och tryggt göra ditt val. Vi hoppas att vår tjänst gör din matlagningsupplevelse både roligare och enklare. Välkommen att utforska och finna din idealiska matkasse hos oss!