Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Röstånga

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Röstånga

Röstånga är en charmig liten ort i Skåne, känd för sin närhet till Söderåsens nationalpark med sina vackra skogar och imponerande utsikter. För de som bor i Röstånga och tycker om att upptäcka nya smaker från traktens rika natur, men samtidigt uppskattar bekvämligheten i vardagen, finns nu ett fantastiskt alternativ: matkassar med hemleverans. På matkassarna.se kan invånarna i Röstånga enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar för att hitta ett alternativ som passar just deras behov. Våran sajt ger er möjligheten att se betyg, utbud, priser och mycket mer för att göra ert val så enkelt som möjligt.

Upptäck matkassar för Röstånga

Vi på matkassarna.se erbjuder en smidig och användarvänlig tjänst för alla i Röstånga som vill uppleva glädjen och enkelheten med att få mat levererad direkt till dörren. Genom att besöka vår hemsida kan ni i listan ovan få en snabb överblick över olika leverantörer. Ni hittar information om betyg från andra användare, typer av matkassar som erbjuds, om det finns någon aktuell rabattkod att använda samt vad det skulle kosta per portion. Det är ett perfekt sätt att hitta matkassen som passar just för ert hushåll!

Här är några tips att tänka på innan ni beställer er matkasse:

  • Persionernas antal: Hur många kommer att äta av matkassen?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill ni att matkassen ska räcka till?
  • Budget: Hur mycket vill och kan ni lägga på en matkasse varje vecka eller månad?
  • Trustpilot-betyg: Vad säger andra kunder om leverantören?
  • Receptens antal: Vill ni ha variation och hur många nya recept vill ni prova på varje vecka?

Finn rätt kasse för ditt kök

Så oavsett om ni är en stor familj som letar efter måltider som alla kan tycka om, eller om du bor ensam och vill ha mat som är snabb och enkel att tillaga, har vi något för er. Tveka inte att använda matkassarna.se för att hitta matkassen som gör varje middag till ett litet äventyr, precis som en utflykt i Röstångas vackra omgivningar.