Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Runmarö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Runmarö

Runmarö är en vacker och naturskön ö i Stockholms skärgård, känd för sina gröna skogar, klippiga stränder och lugna vatten. Ön är ett populärt utflyktsmål för både turister och stockholmare som söker en paus från stadens puls. På Runmarö finns det små samhällen där man kan känna en stark gemenskap och att livet går i en härligare takt. Nu för tiden är det även smidigt att leva på Runmarö utan att behöva avstå från moderna bekvämligheter som matkasseleverans. För dig som bor här erbjuder vi på matkassarna.se en enkel tjänst där du kan hitta olika matkasseleverantörer som levererar rätt till din dörr på Runmarö.

Finna din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se – din guide i djungeln av matkasseservice. Här hos oss kan du hitta olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem på Runmarö. På vår webbsida får du en snabb överblick över alla viktiga faktorer som kan påverka ditt val. Du kan enkelt jämföra betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Klicka dig runt och se vilka typer av matkassar våra leverantörer erbjuder – oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare gourmetmat.

Tips innan du beställer

Innan du gör din beställning är det några saker du bör tänka på för att ditt val ska passa just ditt hushåll bäst:

  • Tänk på antalet personer i ditt hushåll och välj en matkasse som passar.
  • Fundera över hur många middagar i veckan som du önskar få mat för.
  • Lägg upp en budget för att se vilken prisklass som passar din ekonomi.
  • Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att säkerställa kvaliteten och tjänsten.
  • Och sist men inte minst, titta på antal recept som medföljer, så att maten blir varierande och spännande vecka efter vecka.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din vardag och berikar ditt köksbord. Besök oss på matkassarna.se och börja upptäckten mot smidigare och godare middagar redan idag.