Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Runmarö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Runmarö

Runmarö är en vacker och naturskön ö i Stockholms skärgård, känd för sina gröna skogar, klippiga stränder och lugna vatten. Ön är ett populärt utflyktsmål för både turister och stockholmare som söker en paus från stadens puls. På Runmarö finns det små samhällen där man kan känna en stark gemenskap och att livet går i en härligare takt. Nu för tiden är det även smidigt att leva på Runmarö utan att behöva avstå från moderna bekvämligheter som matkasseleverans. För dig som bor här erbjuder vi på matkassarna.se en enkel tjänst där du kan hitta olika matkasseleverantörer som levererar rätt till din dörr på Runmarö.

Finna din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se – din guide i djungeln av matkasseservice. Här hos oss kan du hitta olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem på Runmarö. På vår webbsida får du en snabb överblick över alla viktiga faktorer som kan påverka ditt val. Du kan enkelt jämföra betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Klicka dig runt och se vilka typer av matkassar våra leverantörer erbjuder – oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare gourmetmat.

Tips innan du beställer

Innan du gör din beställning är det några saker du bör tänka på för att ditt val ska passa just ditt hushåll bäst:

  • Tänk på antalet personer i ditt hushåll och välj en matkasse som passar.
  • Fundera över hur många middagar i veckan som du önskar få mat för.
  • Lägg upp en budget för att se vilken prisklass som passar din ekonomi.
  • Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att säkerställa kvaliteten och tjänsten.
  • Och sist men inte minst, titta på antal recept som medföljer, så att maten blir varierande och spännande vecka efter vecka.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din vardag och berikar ditt köksbord. Besök oss på matkassarna.se och börja upptäckten mot smidigare och godare middagar redan idag.