Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rydal

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rydal

Rydal, som ligger i Marks kommun i Västra Götalands län, är ett charmigt litet samhälle med ett rikt industrihistoriskt arv. Här slingrar sig Viskan fram och ger liv åt den vackra naturen som omger byn. Med sin lantliga idyll och närheten till både skog och vatten, är Rydal en plats där livskvaliteten står i centrum. För boende i Rydal som uppskattar god mat och bekvämlighet, finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar direkt till dörren.

Finn rätt matkasse för dig i Rydal

Välkommen till matkassarna.se, sidan där du som bor i Rydal enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lågkalorikassar, har vi något för alla. Vi hjälper dig att jämföra olika matkasselösningar så att du kan göra ett välgrundat val. För att göra det lättare för dig, presenterar vi leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom listar vi de olika typer av matkassar de erbjuder.

Tips när du väljer matkasse

  • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen. Detta påverkar både storleken och mängden mat.
  • Vilja ha hur många middagar i veckan som ingår i matkassen är också viktigt att överväga.
  • Se över er budget för att hitta en matkasse som matchar hur mycket ni kan och vill spendera.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot, det kan ge en indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Fundera på antalet recept som matkassen erbjuder varje vecka, så att ni får variation i er matlagning.

Med matkassarna.se blir det enklare att välja rätt matkasse. Vi ser fram emot att hjälpa dig i Rydal att njuta av maten och friheten som en matkasse kan erbjuda!