Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Rydebäck

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Rydebäck

Rydebäck är en vacker ort i Skåne län, känd för sin avslappnade atmosfär och närhet till havet. Här kan invånarna njuta av pittoreska vyer och en småstadskänsla samtidigt som man har närhet till både Helsingborg och Landskrona för större stadsupplevelser. För de som lever ett hektiskt liv i Rydebäck men ändå vill ha hälsosam och varierad mat finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se jämför vi olika leverantörer som gör ditt liv enklare genom att leverera matkassar direkt till din dörr.

Finn rätt matkasse för dig i Rydebäck

På vår sajt kan du enkelt hitta en leverantör som passar just dina behov. Genom att jämföra viktig information som betyg, utbud, priser och leveransalternativ, kan du göra ett välgrundat val. Vi hjälper dig också att jämföra pris per portion och upplyser om eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu mer förmånligt. För att du ska hitta en matkasse som matchar din livsstil listar vi även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska, barnvänliga eller snabblagade alternativ.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer ni är som ska äta av matkassen och välj storlek därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar få ingredienser till.
  • Identifiera er budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för kundupplevelser och omdömen.
  • Kolla antalet recept som ingår för att säkerställa variation och att de passar era smakpreferenser.

När du har tagit dig en titt på dessa punkter och jämfört alternativen på vår hemsida är du redo att göra ett val som förenklar vardagen utan att kompromissa med kvalitet och smak. Lycka till!