Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Rydebäck

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Rydebäck

Rydebäck är en vacker ort i Skåne län, känd för sin avslappnade atmosfär och närhet till havet. Här kan invånarna njuta av pittoreska vyer och en småstadskänsla samtidigt som man har närhet till både Helsingborg och Landskrona för större stadsupplevelser. För de som lever ett hektiskt liv i Rydebäck men ändå vill ha hälsosam och varierad mat finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se jämför vi olika leverantörer som gör ditt liv enklare genom att leverera matkassar direkt till din dörr.

Finn rätt matkasse för dig i Rydebäck

På vår sajt kan du enkelt hitta en leverantör som passar just dina behov. Genom att jämföra viktig information som betyg, utbud, priser och leveransalternativ, kan du göra ett välgrundat val. Vi hjälper dig också att jämföra pris per portion och upplyser om eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu mer förmånligt. För att du ska hitta en matkasse som matchar din livsstil listar vi även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska, barnvänliga eller snabblagade alternativ.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer ni är som ska äta av matkassen och välj storlek därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar få ingredienser till.
  • Identifiera er budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för kundupplevelser och omdömen.
  • Kolla antalet recept som ingår för att säkerställa variation och att de passar era smakpreferenser.

När du har tagit dig en titt på dessa punkter och jämfört alternativen på vår hemsida är du redo att göra ett val som förenklar vardagen utan att kompromissa med kvalitet och smak. Lycka till!