Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Säffle

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Säffle

Säffle, beläget vid Vänerns västra strand, är en charmig småstad med rika kulturskatter och en lummig stadsnatur. Staden bjuder på en trivsam småstadskänsla där närheten till vatten ger en särskild livskvalitet. I Säffle kan man njuta av både stadsliv och närhet till natur, vilket gör det till en idealisk plats för både boende och besökare. För de som lever ett hektiskt liv i Säffle finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar som förenklar vardagen. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som ser till att du får goda och näringsriktiga måltider direkt till din dörr.

Matkasse hemleverans i Säffle

Att välja en matkasse är ett enkelt sätt att spara tid samtidigt som du får upptäcka nya smaker. Vi på matkassarna.se har samlat ihop en lista över alla leverantörer som levererar till Säffle. I listan kan du snabbt få en överblick över de viktiga faktorerna såsom betyg, utbud, priser och leverans. Du ser även pris per portion och aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer prisvärt. Leverantörerna erbjuder olika typer av matkassar – oavsett om du föredrar klassiska rätter eller vill prova något nytt finns det alternativ för dig.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet. Matkassar kommer ofta för 2, 4 eller fler personer.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha levererat. Det kan vara allt från 3 till 7 dagar.
  • Se till att matkassepriset passar er budget. Det finns ofta olika prisklasser att välja mellan.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Andras erfarenheter kan ge värdefull information.
  • Antal olika recept som ingår i en matkasse kan variera, välj en som passar er måltidsvariation.

Matkassar är ett bekvämt och spännande sätt att utforska nya smaker och recept. På matkassarna.se är vi dedikerade att göra ditt sökande efter den perfekta matkassen i Säffle enklare. Med några enkla klick kan du jämföra de bästa alternativen och hitta en tjänst som passar just dina behov. Välj en matkasse idag och upplev hur enkelt det kan vara att njuta av god mat!