Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sala

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sala

Sala är en vacker liten stad som ligger i Västmanlands län. Den är känd för sin historiska silvergruva och vackra natur. Vare sig du är en familj som vill ha mer tid tillsammans, en upptagen singel eller om du bara vill göra det enklare för dig själv när det kommer till att handla och laga mat, så är en matkasse en smidig lösning. Och nu kan du lätt hitta en matkasseleverantör som levererar rätt till ditt hem i Sala. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden. Med bara några klick kan du hitta det som passar just dig och dina behov.

Anpassa matkassen efter dina behov

När du letar efter den perfekta matkassen för dig och din familj finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Hur många ni är i hushållet, hur många dagar i veckan ni vill ha middagar för, och givetvis budgeten. Vidare kan det vara bra att titta på betyget företaget har fått från andra kunder, antalet olika recept du vill prova samt den typ av mat du önskar. På matkassarna.se kan du enkelt sortera matkasseleverantörer baserat på dessa faktorer. Du kan titta på betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av kassar varje leverantör erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du behöver och vill ha förberedda.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så finn en som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Se vad andra kunder har sagt om deras erfarenhet av matkasseföretaget.
  • Antal recept: Fundera på om du vill ha en stor variation eller om du är nöjd med en enklare matkasse.