Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sala

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sala

Sala är en vacker liten stad som ligger i Västmanlands län. Den är känd för sin historiska silvergruva och vackra natur. Vare sig du är en familj som vill ha mer tid tillsammans, en upptagen singel eller om du bara vill göra det enklare för dig själv när det kommer till att handla och laga mat, så är en matkasse en smidig lösning. Och nu kan du lätt hitta en matkasseleverantör som levererar rätt till ditt hem i Sala. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden. Med bara några klick kan du hitta det som passar just dig och dina behov.

Anpassa matkassen efter dina behov

När du letar efter den perfekta matkassen för dig och din familj finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Hur många ni är i hushållet, hur många dagar i veckan ni vill ha middagar för, och givetvis budgeten. Vidare kan det vara bra att titta på betyget företaget har fått från andra kunder, antalet olika recept du vill prova samt den typ av mat du önskar. På matkassarna.se kan du enkelt sortera matkasseleverantörer baserat på dessa faktorer. Du kan titta på betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av kassar varje leverantör erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du behöver och vill ha förberedda.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så finn en som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Se vad andra kunder har sagt om deras erfarenhet av matkasseföretaget.
  • Antal recept: Fundera på om du vill ha en stor variation eller om du är nöjd med en enklare matkasse.