Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sala

Sala är en vacker liten stad som ligger i Västmanlands län. Den är känd för sin historiska silvergruva och vackra natur. Vare sig du är en familj som vill ha mer tid tillsammans, en upptagen singel eller om du bara vill göra det enklare för dig själv när det kommer till att handla och laga mat, så är en matkasse en smidig lösning. Och nu kan du lätt hitta en matkasseleverantör som levererar rätt till ditt hem i Sala. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden. Med bara några klick kan du hitta det som passar just dig och dina behov.

Anpassa matkassen efter dina behov

När du letar efter den perfekta matkassen för dig och din familj finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Hur många ni är i hushållet, hur många dagar i veckan ni vill ha middagar för, och givetvis budgeten. Vidare kan det vara bra att titta på betyget företaget har fått från andra kunder, antalet olika recept du vill prova samt den typ av mat du önskar. På matkassarna.se kan du enkelt sortera matkasseleverantörer baserat på dessa faktorer. Du kan titta på betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av kassar varje leverantör erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du behöver och vill ha förberedda.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så finn en som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Se vad andra kunder har sagt om deras erfarenhet av matkasseföretaget.
  • Antal recept: Fundera på om du vill ha en stor variation eller om du är nöjd med en enklare matkasse.