Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Salem

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Salem

Salem är en mysig tätort i Södermanland som är känd för sin vackra natur och närhet till vattnet. Många som bor i Salem uppskattar lugnet och den lilla samhällskänslan. Om du bor i Salem och vill göra vardagen lite enklare, kan du nu beställa en matkasse med hemleverans! Att få en matkasse levererad till dörren är ett smidigt sätt att spara tid och samtidigt få inspiration till nya rätter. Oavsett om du letar efter hälsosamma alternativ, vegetariska måltider eller en familjekasse så finns det alternativ för alla behov.

Upptäck matkassar i Salem

Här på matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just din situation. I listan ovan kan du snabbt få en överblick och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Salem. Vi listar viktiga punkter som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse är det några saker att tänka på:

  • Hur många personer ska ni vara som äter? Tänk på att välja en storlek på matkassen som passar.
  • Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Vilken budget har du för mat per månad?
  • Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Titta på antalet och variationen av recept som erbjuds i matkassen.
  • Glöm inte att du kan anpassa ditt val efter om du har några särskilda matpreferenser eller allergier. Många leverantörer erbjuder specialkassar för detta. Gör vardagen lite lättare och låt oss på matkassarna.se hjälpa dig att hitta matkassen som passar just dig och din familj i Salem!