Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sälen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sälen

Sälen är en av Sveriges mest älskade vinterdestinationer känd för sina snörika landskap och kvalitetsrika skidåkning. Inte bara vintertid, men även under sommaren och hösten, lockar Sälen med sin vackra natur som inbjuder till vandring och andra utomhusaktiviteter. Att kunna njuta av god mat är en viktig del av en semesterupplevelse, och för de som vill ha det bekvämt och enkelt går det nu att få hemlevererad mat direkt till dörren. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en passande matkasse för din vistelse i Sälen. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta din matkasse för hemleverans i Sälen

Oavsett om du söker efter en matkasse för en familj, ett par eller för en enskild person kan du hitta något som passar just dig. På vår webbplats får du en bra överblick och kan göra välgrundade val. Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa till din stuga eller lägenhet i Sälen, finns det några saker att tänka på.

Tips inför din beställning

  • Se över hur många personer du ska beställa för. Välj en matkasse som passar storleken på ditt sällskap.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha. Det finns matkassar som räcker till ett par dagar eller hela veckan.
  • Tänk på din budget. Det finns alternativ för olika plånböcker, från mer ekonomiska val till premiumalternativ.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Det ger en indikator på andra kunders nöjdhet och kvaliteten på tjänsten.
  • Antal och typ av recept är också viktigt. Se till att matkassen erbjuder den variation och de typer av recept som du önskar.

I slutändan vill vi på matkassarna.se att din matupplevelse i Sälen ska vara så smidig och njutbar som möjligt. Genom att använda våra tjänster hittar du snabbt en matkasse som matchar både dina smakpreferenser och din livsstil.