Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sälen

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sälen

Sälen är en av Sveriges mest älskade vinterdestinationer känd för sina snörika landskap och kvalitetsrika skidåkning. Inte bara vintertid, men även under sommaren och hösten, lockar Sälen med sin vackra natur som inbjuder till vandring och andra utomhusaktiviteter. Att kunna njuta av god mat är en viktig del av en semesterupplevelse, och för de som vill ha det bekvämt och enkelt går det nu att få hemlevererad mat direkt till dörren. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en passande matkasse för din vistelse i Sälen. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta din matkasse för hemleverans i Sälen

Oavsett om du söker efter en matkasse för en familj, ett par eller för en enskild person kan du hitta något som passar just dig. På vår webbplats får du en bra överblick och kan göra välgrundade val. Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa till din stuga eller lägenhet i Sälen, finns det några saker att tänka på.

Tips inför din beställning

  • Se över hur många personer du ska beställa för. Välj en matkasse som passar storleken på ditt sällskap.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha. Det finns matkassar som räcker till ett par dagar eller hela veckan.
  • Tänk på din budget. Det finns alternativ för olika plånböcker, från mer ekonomiska val till premiumalternativ.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Det ger en indikator på andra kunders nöjdhet och kvaliteten på tjänsten.
  • Antal och typ av recept är också viktigt. Se till att matkassen erbjuder den variation och de typer av recept som du önskar.

I slutändan vill vi på matkassarna.se att din matupplevelse i Sälen ska vara så smidig och njutbar som möjligt. Genom att använda våra tjänster hittar du snabbt en matkasse som matchar både dina smakpreferenser och din livsstil.