Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sälen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sälen

Sälen är en av Sveriges mest älskade vinterdestinationer känd för sina snörika landskap och kvalitetsrika skidåkning. Inte bara vintertid, men även under sommaren och hösten, lockar Sälen med sin vackra natur som inbjuder till vandring och andra utomhusaktiviteter. Att kunna njuta av god mat är en viktig del av en semesterupplevelse, och för de som vill ha det bekvämt och enkelt går det nu att få hemlevererad mat direkt till dörren. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en passande matkasse för din vistelse i Sälen. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta din matkasse för hemleverans i Sälen

Oavsett om du söker efter en matkasse för en familj, ett par eller för en enskild person kan du hitta något som passar just dig. På vår webbplats får du en bra överblick och kan göra välgrundade val. Men innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa till din stuga eller lägenhet i Sälen, finns det några saker att tänka på.

Tips inför din beställning

  • Se över hur många personer du ska beställa för. Välj en matkasse som passar storleken på ditt sällskap.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha. Det finns matkassar som räcker till ett par dagar eller hela veckan.
  • Tänk på din budget. Det finns alternativ för olika plånböcker, från mer ekonomiska val till premiumalternativ.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Det ger en indikator på andra kunders nöjdhet och kvaliteten på tjänsten.
  • Antal och typ av recept är också viktigt. Se till att matkassen erbjuder den variation och de typer av recept som du önskar.

I slutändan vill vi på matkassarna.se att din matupplevelse i Sälen ska vara så smidig och njutbar som möjligt. Genom att använda våra tjänster hittar du snabbt en matkasse som matchar både dina smakpreferenser och din livsstil.