Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Saltsjö-Duvnäs

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Saltsjö-Duvnäs

Saltsjö-Duvnäs är ett lugnt och vackert område beläget nära vattnet i Nacka kommun, strax öster om Stockholm. Här njuter invånarna av ett stillsamt liv med närhet till natur och vackra promenadstråk längs vattnet. För dem som lever ett aktivt och kanske ibland hektiskt liv kan det vara en stor hjälp att få matkassen levererad direkt till dörren. Förutom att spara tid, så bidrar det även till en mer avslappnad vardag där man kan lägga mer tid på familj, vänner och egna intressen istället för att planera middagar och trängas i matbutiken. På matkassarna.se hjälper vi invånare i Saltsjö-Duvnäs att finna matkassealternativ som erbjuder hemleverans. Vår hemsida presenterar en överskådlig lista där besökare enkelt kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt hitta en matkasse som passar just din smak och ditt behov.

Viktigt att tänka på innan du beställer

När du funderar på att beställa en matkasse finns det några saker att tänka igenom för att göra det bästa valet för din situation. Först och främst ska du fundera på hur många personer du ska beställa mat för och hur många middagar i veckan du vill att din kasse ska innehålla. Din budget är också viktig att ha i åtanke – det finns alternativ för olika plånböcker. Titta även på företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten och maten. Slutligen, var uppmärksam på antalet recept som ingår per vecka och se till att variationen och typen av recept passar dig och din familj. Här nedanför kan du använda vår lista för att hitta en matkasse som matchar alla dina önskemål.

Tips! Glöm inte att kontrollera om det finns någon aktuell rabattkod som kan göra ditt köp ännu mer prisvärt. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!