Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Saltsjö-Duvnäs

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Saltsjö-Duvnäs

Saltsjö-Duvnäs är ett lugnt och vackert område beläget nära vattnet i Nacka kommun, strax öster om Stockholm. Här njuter invånarna av ett stillsamt liv med närhet till natur och vackra promenadstråk längs vattnet. För dem som lever ett aktivt och kanske ibland hektiskt liv kan det vara en stor hjälp att få matkassen levererad direkt till dörren. Förutom att spara tid, så bidrar det även till en mer avslappnad vardag där man kan lägga mer tid på familj, vänner och egna intressen istället för att planera middagar och trängas i matbutiken. På matkassarna.se hjälper vi invånare i Saltsjö-Duvnäs att finna matkassealternativ som erbjuder hemleverans. Vår hemsida presenterar en överskådlig lista där besökare enkelt kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt hitta en matkasse som passar just din smak och ditt behov.

Viktigt att tänka på innan du beställer

När du funderar på att beställa en matkasse finns det några saker att tänka igenom för att göra det bästa valet för din situation. Först och främst ska du fundera på hur många personer du ska beställa mat för och hur många middagar i veckan du vill att din kasse ska innehålla. Din budget är också viktig att ha i åtanke – det finns alternativ för olika plånböcker. Titta även på företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten och maten. Slutligen, var uppmärksam på antalet recept som ingår per vecka och se till att variationen och typen av recept passar dig och din familj. Här nedanför kan du använda vår lista för att hitta en matkasse som matchar alla dina önskemål.

Tips! Glöm inte att kontrollera om det finns någon aktuell rabattkod som kan göra ditt köp ännu mer prisvärt. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!