Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Saltsjöbaden

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en vacker kuststad belägen i Nacka kommun, strax öster om Stockholm. Staden är känd för sina marina inslag med båtliv och badplatser, vilket ger en avkopplande atmosfär för stadens invånare. Här finns det pittoreska miljöer och vackra naturreservat som skapar en härlig mix av livskvalitet och närhet till storstadens puls. För boende i Saltsjöbaden som önskar att underlätta vardagen finns det goda möjligheter att beställa en matkasse med hemleverans. Det är en bekväm service som många uppskattar, oavsett om man är en barnfamilj, ett par eller en singel. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att hitta och jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för just Saltsjöbaden.

Hitta din matkasse i Saltsjöbaden

På matkassarna.se strävar vi efter att göra det enkelt för dig att hitta den matkasseleverantör som passar just dig och dina behov. Genom vår webbplats kan du snabbt få en översikt över olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Saltsjöbaden. Du kan jämföra sådant som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod som du kan utnyttja. Vi listar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariska alternativ, familjekassar eller något för den hälsomedvetne.

Tips innan du beställer matkasse

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och passa ditt liv. Här är några saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser till.
  • Stäm av er budget för matinköp och se vad som passar er.
  • Kolla upp leverantörens betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och typen av maträtter som erbjuds i matkassen.
  • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett väl övervägt val som passar din livsstil.