Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Saltsjöbaden

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en vacker kuststad belägen i Nacka kommun, strax öster om Stockholm. Staden är känd för sina marina inslag med båtliv och badplatser, vilket ger en avkopplande atmosfär för stadens invånare. Här finns det pittoreska miljöer och vackra naturreservat som skapar en härlig mix av livskvalitet och närhet till storstadens puls. För boende i Saltsjöbaden som önskar att underlätta vardagen finns det goda möjligheter att beställa en matkasse med hemleverans. Det är en bekväm service som många uppskattar, oavsett om man är en barnfamilj, ett par eller en singel. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att hitta och jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för just Saltsjöbaden.

Hitta din matkasse i Saltsjöbaden

På matkassarna.se strävar vi efter att göra det enkelt för dig att hitta den matkasseleverantör som passar just dig och dina behov. Genom vår webbplats kan du snabbt få en översikt över olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Saltsjöbaden. Du kan jämföra sådant som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod som du kan utnyttja. Vi listar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariska alternativ, familjekassar eller något för den hälsomedvetne.

Tips innan du beställer matkasse

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och passa ditt liv. Här är några saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser till.
  • Stäm av er budget för matinköp och se vad som passar er.
  • Kolla upp leverantörens betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och typen av maträtter som erbjuds i matkassen.
  • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett väl övervägt val som passar din livsstil.