Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Saltsjöbaden

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en vacker kuststad belägen i Nacka kommun, strax öster om Stockholm. Staden är känd för sina marina inslag med båtliv och badplatser, vilket ger en avkopplande atmosfär för stadens invånare. Här finns det pittoreska miljöer och vackra naturreservat som skapar en härlig mix av livskvalitet och närhet till storstadens puls. För boende i Saltsjöbaden som önskar att underlätta vardagen finns det goda möjligheter att beställa en matkasse med hemleverans. Det är en bekväm service som många uppskattar, oavsett om man är en barnfamilj, ett par eller en singel. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att hitta och jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för just Saltsjöbaden.

Hitta din matkasse i Saltsjöbaden

På matkassarna.se strävar vi efter att göra det enkelt för dig att hitta den matkasseleverantör som passar just dig och dina behov. Genom vår webbplats kan du snabbt få en översikt över olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Saltsjöbaden. Du kan jämföra sådant som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod som du kan utnyttja. Vi listar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariska alternativ, familjekassar eller något för den hälsomedvetne.

Tips innan du beställer matkasse

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och passa ditt liv. Här är några saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar ha ingredienser till.
  • Stäm av er budget för matinköp och se vad som passar er.
  • Kolla upp leverantörens betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och typen av maträtter som erbjuds i matkassen.
  • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett väl övervägt val som passar din livsstil.