Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sandared

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sandared

Sandared är en trivsam ort i Sjuhäradsbygden som ligger nära den större staden Borås i Västra Götalands län. Här präglas livet av en skön blandning av natur och kultur, där närheten till sjöar och skogar ger härliga möjligheter till friluftsliv. Samhället är väl anpassat för familjer med skolor, sportanläggningar och lokala butiker. För de som bor i Sandared och önskar extra bekvämlighet i vardagen erbjuds möjligheten att få matkassar med hemleverans, som både sparar tid och underlättar planeringen av veckans måltider.

få hem en matkasse i Sandared

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din smak och dina behov. Vår sajt ger dig en tydlig överblick av olika leverantörer som levererar till Sandared. Du kan enkelt jämföra viktig information som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och utnyttja aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter klassiska matkassar, vegetariska alternativ, eller kanske lågkalori-matkassar så hittar du det hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, är det bra att tänka igenom några saker:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår
  • Er budget – vad får matkassen kosta?
  • Företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker
  • Antal olika recept som matkassen innehåller

Genom att tänka på dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar just dina behov och gör din matlagning både roligare och enklare. Välkommen till matkassarna.se för att hitta din perfekta matkasse!