Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sandared

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sandared

Sandared är en trivsam ort i Sjuhäradsbygden som ligger nära den större staden Borås i Västra Götalands län. Här präglas livet av en skön blandning av natur och kultur, där närheten till sjöar och skogar ger härliga möjligheter till friluftsliv. Samhället är väl anpassat för familjer med skolor, sportanläggningar och lokala butiker. För de som bor i Sandared och önskar extra bekvämlighet i vardagen erbjuds möjligheten att få matkassar med hemleverans, som både sparar tid och underlättar planeringen av veckans måltider.

få hem en matkasse i Sandared

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din smak och dina behov. Vår sajt ger dig en tydlig överblick av olika leverantörer som levererar till Sandared. Du kan enkelt jämföra viktig information som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och utnyttja aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter klassiska matkassar, vegetariska alternativ, eller kanske lågkalori-matkassar så hittar du det hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, är det bra att tänka igenom några saker:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår
  • Er budget – vad får matkassen kosta?
  • Företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker
  • Antal olika recept som matkassen innehåller

Genom att tänka på dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar just dina behov och gör din matlagning både roligare och enklare. Välkommen till matkassarna.se för att hitta din perfekta matkasse!