Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sandhamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sandhamn

Sandhamn är en härlig plats som ligger på Sandön i Stockholms skärgård. Ön är känd för sina vackra stränder, klippor och ett livligt sommarliv. Hit kommer man för att njuta av det avslappnade ölivet, de historiska sevärdheterna och förstås de fantastiska möjligheterna till båtliv. För de som bor här eller besöker ön under semesterperioden kan det vara bra att veta att det finns tjänster som underlättar vardagen, som till exempel hemleverans av matkassar. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som kan leverera matkassar direkt till din dörr i Sandhamn.

hitta en matkasse i Sandhamn

Att välja rätt matkasse kan göra din vistelse i Sandhamn ännu bättre. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en leverantör som passar just dina behov. Vår sajt erbjuder en tydlig lista där du kan få en snabb överblick över leverantörernas betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Att få maten levererad direkt till dörren i Sandhamn är bekvämt och sparar värdefull tid som du istället kan spendera på att upptäcka ön.

Fundera på detta innan du beställer

Innan du väljer att beställa en matkasse är det några saker som är bra att tänka på för att ditt val ska passa ditt hushållsbehov. Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du önskar. Din budget är såklart också viktig att ha i åtanke. Det kan vara en god idé att titta på företagets betyg på Trustpilot, eftersom det ger en indikation på vad andra kunder har tyckt om tjänsten. Slutligen, titta på antalet recept som ingår för att försäkra dig om att matkassen ger tillräckligt med variation för dina måltider.